Skvalleranna med i radio!

Dagen började lite smått stressigt. 

Jag försov mig och på väg in till jobbet ringer P3– Morgonpasset och frågar om jag kan vara med på en direktsänd intervju några minuter senare. Eftersom mobilbatterierna strejkade fick jag rusa genom snöstormen upp till min plats på redaktionen och ta samtalet på jobbluren. 

 I egenskap av kändisexpert ville de att jag skulle kommentera miljardärbröllopet mellan 28-åriga Lisa Persdotter och stenrike Charles Simonyi, 60,  och svara på frågan om hur det har kunnat bli så upphausat.  

 Paret, som hade Bill Gates som best man, gifte sig i Tyska Kyrkan i Göteborg, i helgen och hela stan stod ju för f-n still. Folk vinkade på gatorna och spårvagnstrafiken stängdes av. Ja vad säger man? Folk gillar skvaller!

Enligt rykten är Lisa redan gravid och det ska vara därför de gifte sig så snabbt efter förlovningen 080808...

Hör mig här:

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/index.asp?ProgramID=2024

 


Läckbergs vita lögner

CamillaLäckberg är en mycket trevlig och pratglad person, men dock lite lurig. Hon harvid upprepade tillfällen ljugit...

 

Ja det stämmer faktiskt.

 

När hon först blev ihop med kändispolisen Martin Melinlovade hon mig dyrt och heligt över telefon att "de bara var SÅ" bravänner”, för att sekunden efter prata ut i någon kvällstidning.

 

(sen mejlade hon visserligen och bad om ursäkt efteråt)

 

MEN. Nu händer samma sak igen, fast för en kollega tillmig, Hon tvingades ställa den pinsamma frågan om Camilla var gravid. Den godadeckarförfattaren, som vimlade på en gala blånekade och hävdade att hon hadevin i glaset. MEN sen, sekunden efter ringer Aftonbladet hem till henne och jani fattar vad som händer.

 

Vi väntar med spänning på hennes mejl.

Camilla Läckberg och Martin Melin


Bonde söker fru

Förra veckan skrev jag att det knakade i fogarna mellan Emma Pernald och Carl Philip. Ja och nu en vecka senare var det ute. Förhållandet är över. Phille har tydligen setts hålla hand med en annan brunett...

På tal om en annan snygging, så snackade jag precis med Wilhelm von Sydow, som dejtar bonde-Peter. Grymt trevlig kille, som avslöjade både ett och annat om Bonde söker fru... Kan bli en riktigt het sommar där ute på gården...
Kolla in hans blogg;

http://hanky.se/wille

Puss och kram AnnaRSS 2.0