Tuttpartyt i bilder

 

Hej alla glada!

 

Så var fröken Rosings 35-årstuttfest ett minne blott och ordet kändisflopp beskriver väl bäst det hela. Av de utlovade kändisarna, Ola Rapace, Andreas Kleerup, Bingo Rimer, Magdalena Graaf, Tony Irving, Darin, Blondinbella och E..M.D kom endast den förstnämnde. Visst Magdalena kunde ju av förståliga skäl inte komma. (Så tragiskt det som hänt henne) men tvivlar på att hon hade kommit ändå. 

 

Förutom Ola kom dessutom två andra kända ansikten. Baren-Meral och supergullige Jonathan (hanky.se/jonathan) Fagerlund, som praktiserat på Hänt Extra och ska tävla i Melodifestivalen nästa helg med låten ”Welcome to my life”. (Rösta på honom då, gulligare kille får man leta efter!) 

 

Men åter till festen. Fint ordnat på White Room, men det var 20 gånger så många journalister som kändisar och då är Linda Rosing själv inräknad...  

 

Partyt slutade tidigt för min del, eftersom jag är lite sjuk och snöpligt för Rosings del, eftersom en manlig strippa blev för närgången och knarkkommissionen runt midnatt äntrade festen, (som Linda då valde att lämna snabbare än man kunnat säga pudersnö..!

 

Trevlig helg och puss på er!

 

Gulle-Jonathan gör sig fin på redaktionen innan vi gick ut!

Jonathan gör sin fin på redaktionen innan vi går ut

 

 

Finns den rätte för Linda här någonstans? Tv-killarna flockades runt bystdrottningen.

Vem är den rätte för Rosing? Tv-kavaljererna flockades runt blondinen...

 

 

Martin  

Martin "Miss Inga" Johansson och Fredrik Federley hade roligare än vad det ser ut som...

 

 

Skvalleranna käkade middag innan med schlager-Jonathan Fagerlund och bloggaren Per-Robin 

Skvalleranna hängde med sköna Per-Robin och Jonathan

 

 

Federley är rätt förtjust i  

Federley gillar "Spy-Evas kille".

 

 

 

Linda med sina bästisar Bobby och Alex

 

 

Sschåål. Jag behöver starka grejor för att repa mig... 

Skvalleranna behövde något starkt på jobbet dagen efter!

 

 

 


BILDERNA FRÅN TUTTFESTEN KRÅNGLAR!

HELLO! TÄNKTE LÄGGA UPP ROLIGA BILDER FRÅN ROSINGS TUTT-PARTY, MEN BILDFUNKTIONEN KRÅNGLAR SÅ JAG LYCKAS INTE LADDA UPP NÅGRA FOTON. ÅTERKOMMER SNART!

Skvalleranna på tuttparty!

Ikväll händer det roliga grejor. Skvalleranna ska nämligen gå på tuttparty. Japp ni läste rätt. Bystdrottningen Linda Rosing (med ett kilo silikon i varje bröst) firar nämligen sin 35-årsdag med stort partaj och brösttårta... lär återkomma med rapport –och på tal om rapport så läser jag att min tv-favorit Rikard Palm ligger i en tung skilsmässa med frugan Rebecka Theve (haha roligt namn när Rikard har det jobb han har!) 


Mannen, myten, legenden...

Det fanns en tid när jag och denne man svirade runt halvpackade på Stureplan,  samt drack billigt rödvin på restaurang Drottningen. (bilden nedan)

Det var tider det!

Numera är stjärnproducenten Johan Ripås fullt sysselsatt med blöjbyten, sina äktenskapliga plikter och sitt betungande uppdrag på SVT.

(Måste ju vara jättejobbigt att knåpa ihop dokumentärer och umgås med kändisar hela dagarna, såsom den underhållande pinglan Doreen Månsson, vars program Ripås producerade förra året.

Numera har Mr Ripås bara tid för mig någon enstaka gång i veckan, en träff, som vi av någon outgrundlig anledning har döpt till ”vinlunch”. 

Så varför skriver jag om denne man, som står bakom både ”Kobra”, ”REA” och prisbelönta ”Värsta språket”? Jo för att han kommer med en ny cool dokumentär på söndag på SVT2 som handlar om hur man får ihop livspusslet. Något för alla stressade karriärister.  Inte att missa! 


Skvallerannas nye modellhunk!

 

 

Låt mig presentera Skvallerannas nye grymt hete pojkvän –

Andres Velencoso!

Eller nja kanske inte riktigt...

 

Snarare 40-åriga Kylie Minogues tio år yngre spanske modellhunk. De har känt varandra ett tag, men nu gått ut med att de är ett par. Skönt att livet äntligen leker för henne, efter alla jobbiga år med cancer.  

 

 

 

Andres livar helt klart upp dagen lite, men tror definitivt att jag fått min beskärda del av latinomodeller och dessutom har ju min Andreas : )

 


Jöback singeltrimmar och Oscar ljuger...

Peter Jöback fick för några år sedan två ögonbryn efter att någon vänlig själ introducerade uppfinningen pincetten för honom. Nu har han också börjat få en riktigt hunkig kropp kan jag avslöja. Musikalstjärnan har pumpat musklerna duktigt på World Class, Hornsgatan hela hösten och det har gett resultat. När han nu flyttar till New York ryktas det om att han lämnar pojkvännen Oscar Nilsson bakom sig. Oscar, som är 38, har förresten en vana att ljuga om sin ålder. I alla fall gjorde han det när han tidigare var ute i dejtingdjungeln...

 


RSS 2.0