SCHULMAN SKA BLI PAPPA OCH KATRIN ÄR PISSED OFF!

Hello,

Just när vi trodde att cirkusen kring Alex Schulman och Katrin Zytomierska hade dragit söderut parkerar den åter mitt i medie-Sverige och bjuder in kreti och pleti att gotta sig i privat pajkastning. 

Det bloggande paret var tillsammans i sex och gifta i ett, innan Katrin dumpade Alex i somras för en kampsportare. Sen hittade Alex en ny tjej, Amanda Widell och nu ska de tydligen ha barn, efter ett par månader tillsammans. 

Katrin är pissed off och skriver på sin blogg http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711 att hon är sårad och ledsen. Hon skriver också att Alex är gör allt han kan för att såra henne. 

Faktum är att jag tror på henne och tar hennes parti. Utan att nämna några namn så har jag två kompisar som blivit ”utsatta” för Alex ”galenskap”. Han hänger upp sig på folk och är extremt långsint. En av mina kompisar har funderat på att ta till rättsliga följder...

Nu blir det juluppehåll här i bloggen – för skvalleranna drar till Sydafrika!

Kram! 

 


Palms synd

Hej!

 

Uräkta den låga aktiviteten härpå bloggen, men får skylla på feber.

 

 

Fortsätter på temat RikardPalm. Hör en rolig anekdot från denne charmige tv-mans tonår. Rikard varnämligen med i en kyrklig gosskör och redan då hoppade det grodor ur hans mun.När kören avslutar en sång med AMEN säger Rikard istället FUCK YOU.

  

Thourettes någon? : )

 

Undrar ni hur det gick förstackars Palm? Lyckligtvis hörde prästen inget, så Rikard kommer nogfortfarande till himlen... 


Rikard Palm fick munkavel

Rikard Palm kan vara den skönaste SVT-personligheten någonsin – kolla bara på det här klippet
http://www.youtube.com/watch?v=jbVgcpJIvUU

Stackaren blev ju förflyttad till nattnyheterna pga alla grodor och nu hör jag att SVT har försökt att sätta munkavel på honom,
men Rikard har ändå haft lite problem att inte uttala sig om sin förflyttning när kvällstidningarna har ringt, typ "inga kommentarer men jag känner ändå att..."

Jag håller på Rikard!


Bondbröllop

Skvalleranna slank iväg från jobbet och träffade en avslappnad och riktigt glad tv-bonde.

Magnus vägrade dock fortfarande att erkänna att han ska gifta sig med en av sina gårdsdejter, men jag kan ta gift på att det blir ett storslaget bondbröllop den 10 januari, och då ska jag vara på plats och rapportera! 


RSS 2.0