Bitterfitta

Hola!

En ny vacker dag medstrålande sol – underbart!

Då förstår man inte hurmycket bitterhet det finns i världen, eller vad är det egentligen med folk somgör slut och sen blir så där grymt bittra på varandra och livet? 

Värst just nu måste väl ändå vara Madonna och Guy Ritchie, som varit gifta i sju och ett halvt år och som för fan adopterade ett litet barn ihop för bara några år sedan.

De bara spyr galla övervarandra.

Guy, sägs vara mest hätsk,efter att han fattat att Madonna och basketspelaren A-Rod, har något på G ochatt de nu ska åka till Malawi ihop och kolla på ett nytt adoptivbarn.

Guy, 40, sa häromdagen att:”Att ligga med Madonna är som att ha sex med en bit brosk” och att Madonna, 50,"såg ut som en mormor jämfört med sina yngre bakgrundsdansare".Madonna kontrade med att Guy är en patetisk gold digger, som alltid varit uteefter hennes pengar.

 I Sverige går det inte likahett till men två par som ändå tjabblar är Katrin Zytomierska  och Alex Schulman, som båda ”pratat ut”om hur kära de är i sina nya partners. Och så Fadde som nyligen släppte bomben omatt han har en ny tjej efter sitt av- och påförhållandet med Linda Rosing. Tjejensom också är en glamourmodell hasplar ur sig att hon tycker Linda är pinsam.Men frågan är vem som är pinsam, för tro inte för allt i världen att det ärtidningarna som ringer upp Fadde...

 Puss!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0